Online Wine Tasting voor The NextGen - 19 juni 2020

€14,95
Availability: In stock (47)
Delivery time: 1-2 days

Wijnimporteur Le Vineur heeft speciaal voor de NextGen proeverij 3 heerlijke wijnen uitgezocht die in het seizoen passen. Begin je weekend met een zomers gevoel en connect met andere NextGenners tijdens dit event. Tijdens de proeverij vertelt eigenaar Kariem Hamed alle ins en outs over de wijnen, legt uit hoe je ze het beste kan proeven, en er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor deze proeverij hebben we 2 tijdstippen gereserveerd: 17 uur en 19.30, zodat je mee kan doen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ben je alleen? Bestel dan de wijn samples in winetubes. Dan heb je een proefglas per wijn. Ben je met meerderen (partner, vrienden, buren)? Bestel dan de flessen zodat je genoeg per persoon hebt! Deelname met wine tubes kost €14,95 per persoon en met de flessen kost het €39,95 per adres. Dit is inclusief verzendkosten. Kies de optie die bij je past in de dropdown menu en reken gelijk af in de shopping cart. 

Deze proeverij duurt ongeveer 1 uur. Je krijgt van tevoren de login codes voor de Zoom chat en wat begeleidend materiaal om het proeven nog leuker te maken!

0 stars based on 0 reviews